Merthal

Informatie

Alle informatie over de verhuur en de kleurrijke geschiedenis van de Mèrthal treft u hier aan. De Mèrthal wordt beheerd door een Stichting, de bestuurssamenstelling en de taken van de leden staan hier vermeld.

Dé evenementenhal in Horst aan de Maas

Verhuur

Verhuur van de Mèrthal

Om de verhuur in goede banen te leiden, coördineert Toine Kneepkens alle taken hieromtrent. Bij Toine kan elke potentiële huurder terecht met vragen over de verhuur van de Mèrthal. Hij is op de hoogte van de planning, de huurtarieven, van de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Mocht dit wenselijk zijn dan is Toine bereid tot het geven van een "rondleiding" en hij kan alle technische gegevens vertrekken. Hij ondertekent samen met de verhuurder het huurcontract en neemt zowel voor als na afloop van een evenement de meterstanden op. Ook de controle op een juiste naleving van de afspraken ligt voor een deel in handen van Toine. Deze afspraken, over een correct gebruik van de Mèrthal, zijn samengevat in een huishoudelijk reglement. Het Mèrthal bestuur vindt het belangrijk dat de Mèrthal in goede staat blijft en hecht er daarom aan, dat de huurders netjes en zuinig met de Mèrthal omgaan. Er wordt dan ook strikt de hand gehouden aan de naleving van de regels. Vernieling of mankementen worden bij de huurder in rekening gebracht.

Voor informatie of vragen over de verhuur van de Mèrthal kunt u een mail sturen naar info@merthal.nl


Zie contact voor meer informatie en bankrekening nummer.

Toine Kneepkens (Klik voor een grote weergave)

Merthal (Klik voor een grote weergave) De hal (Klik voor een grote weergave) De hal (Klik voor een grote weergave) Merthal (Klik voor een grote weergave) Merthal 51 (Klik voor een grote weergave) Herentoilet (Klik voor een grote weergave) Keuken (Klik voor een grote weergave)